Kesätyöseteli yritykseen

Haku on päättynyt 6.5. klo 16.00

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lumijoen kunta tukee yrityksiä nuorten kesätyöllistämisessä kesäkaudella 2022. Tuella työllistetään ensisijaisesti lumijokisia 15-17 -vuotiaita nuoria. Tuki on 280 € (2 viikkoa). 

Ohjeet nuorelle

Kesätyöseteli on henkilökohtainen. Voit hakea kesätyösetelillä töitä pienestä tai keskisuuresta yrityksestä, järjestöstä, seurasta tai yhdistyksestä Oulun seudulta. Työ tehdään kesäkaudella (kesä-elokuu).Tuki myönnetään vain kerran samalle henkilölle. Tukipäätöksiä tehdään hakemusten saapumisjärjestyksessä.


Ohjeet työnantajalle

Kesätyösetelin arvo on 280€ (suositeltu työaika 2 viikkoa). Nuorelle käteen jäävän nettopalkan on oltava mielellään lähellä 360€. Suositeltava työaika on 6 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa. Nuoren työsuhteeseen sovelletaan työnantajan noudattamaa työehtosopimusta. Kesätyöseteli toimitetaan täytettynä 6.5.2022 klo 16 mennessä os. Lumijoen vapaa-aikatoimi, Salla Mertala, Toripolku 3, 91980 Lumijoki tai sähköisesti Lumijoen 4H-yhdistyksen nettisivujen kautta. Työn päätyttyä työnantaja toimittaa tuntiseurantalomakkeen, palkkakuitin ja maksutiedot Lumijoen vapaa-aikatoimeen sähköpostitse salla.mertala@lumijoki.fi.

Yrityksille ja nuorelle ilmoitetaan hyväksytystä kesätyösetelistä toukokuun puolenvälin tienoilla.

Kesätyösetelin ehtona on että nuori suorittaa ennen töiden alkamista ajokortti työelämään (9lk) tai työt alkavat - kurssin. Ilmoitamme kurssien ajankohdista töihin valituille haun päätyttyä.

Kesätyönantajalle tilitetään myönnetty tuen määrä elo-marraskuun aikana.

Lisätietoja kesätyösetelistä voi tiedustella vapaa-aikatoimenohjaaja Salla Mertalalta, 044 0556077 tai 4H-toiminnanjohtaja Heli Purolalta, 040 7332443.