Kesätyöseteli yritykseen

Hae kesätyöseteliä yritykseen 1.2. - 21.4.2023 välisenä aikana

Lumijoen kunta tukee yrityksiä nuorten kesätyöllistämisessä kesäkaudella 2023. Tuella työllistetään ensisijaisesti lumijokisia 15-17 -vuotiaita nuoria. Tuki on 280 € (2 viikkoa). 

Ohjeet nuorelle

Kesätyöseteli on henkilökohtainen. Voit hakea kesätyösetelillä töitä pienestä tai keskisuuresta yrityksestä, järjestöstä, seurasta tai yhdistyksestä Oulun seudulta. Etsi ensin itsellesi työpaikka ja täyttäkää sitten alla oleva lomake yhdessä työnantajan kanssa. Työ tehdään kesäkaudella (kesä-elokuu).Tuki myönnetään vain kerran samalle henkilölle. Tukipäätöksiä tehdään hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Ohjeet työnantajalle

Kesätyösetelin arvo on 280€ (suositeltu työaika 2 viikkoa). Nuorelle käteen jäävän nettopalkan on oltava mielellään lähellä 360€. Suositeltava työaika on 6 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa. Nuoren työsuhteeseen sovelletaan työnantajan noudattamaa työehtosopimusta. Kesätyöseteli toimitetaan täytettynä määräaikaan mennessä os. Lumijoen vapaa-aikatoimi, Salla Mertala, Toripolku 3, 91980 Lumijoki tai sähköisesti Lumijoen 4H-yhdistyksen nettisivujen kautta. Työn päätyttyä työnantaja toimittaa tuntiseurantalomakkeen, palkkakuitin ja maksutiedot Lumijoen vapaa-aikatoimeen lokakuun loppuun mennessä sähköpostitse salla.mertala@lumijoki.fi.

Yrityksille ja nuorelle ilmoitetaan hyväksytystä kesätyösetelistä toukokuun puolenväliin mennessä.

Kesätyösetelin ehtona on että nuori suorittaa ennen töiden alkamista ajokortti työelämään (9lk) ja työt alkavat - kurssin. Ilmoitamme kurssien ajankohdista töihin valituille haun päätyttyä.

Kesätyönantajalle tilitetään myönnetty tuen määrä elo-marraskuun aikana.

Lisätietoja kesätyösetelistä voi tiedustella vapaa-aikatoimenohjaaja Salla Mertalalta, 044 0556077 tai 4H-toiminnanjohtaja Päivi Suvanteelta, 040 7332443.