Töitä nuorille

Lumijoen 4H-yhdistys tarjoaa nuorille työllistymismahdollisuuksia. Voit työllistyä joko kerhonohjaajaksi, työpalveluun tai kesätöihin.


Kerhonohjaajaksi (vain jäsenille)

Oletko innostunut, vastuuntuntoinen ja tulet toimeen lasten kanssa? Kerhonohaajana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan omia ideoitasi 0 - 6 luokkalaisille lapsille. Myös nuorten kerhojen ohjaajia haetaan.  Sinun tehtäviisi kuuluu kerhojen toiminnan suunnittelu, toteutus ja ohjaus sekä kerhonohjaajien palavereihin osallistuminen. Tällä hetkellä meillä toimii mm. erilaisia monitoimikerhoja, kokkikerhoja ja liikuntakerhoja. Voit myös tuoda esiin omia kerhoideoitasi.  Pelaatko jääkiekkoa, haluaisitko jakaa taitosi muillekin? Jos olet taiteellinen, taidekerhon vetäminen voisi olla juuri sinulle tarkoitettu.

Kerhot toimivat kerran viikossa, joten sinulla jää hyvin aikaa myös opiskeluille ja harrastuksille. Kerhonohjaajan tulee olla vähintään 7-luokalla ja mielellään 14-vuotias, mutta toivotamme ilomielin tervetulleeksi myös täysi-ikäiset ohjaajat. Kerhonohjauksesta on mahdollista saada opintopisteitä. 


Työpalvelunuoreksi


Jos olet luotettava, auttamisenhaluinen ja ahkera, työpalvelu voisi olla sinun juttusi. Työpalvelunuoret suorittavat asiakkaiden tilaamaa työtä heidän kotonaan. Työ voi olla esim. siivoamista, haravointia, lumenluontia, lastenhoitoa tai kaupassakäyntiä. Työ voi olla kertaluonteista tai pidempiaikaista asiakkaan toiveiden mukaan. Työpalvelunuoren tulee olla vähintään 15-vuotias.Jos kiinnostuit ja haluat töitä, ota rohkeasti yhteyttä!
Lisätiedot: p. 040 733 2443 tai sähköpostitse: lumijoki@4h.fi