Kerhokalenteri 2021-2022

Kerhokausi on päättynyt. Kiitos osallistujille kuluvasta vuodesta. Seuraathan kesätapahtumiamme kotisivuilta.

Kerhot

Lumijoen 4H-yhdistys järjestää monenlaisia kerhoja. Safkasankarit kokoontuvat Lumijoen peruskoulun kotitalousluokassa, puuhakerho ja kädentaitajat nuorisotalo Nörellä ja liikuntakerhot liikuntahallilla. Kerhoja ohjaavat nuoret kerhonohjaajat, jotka ovat käyneet Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen. 


Liikuntakerhot

Liikuntakerhoissa pidetään hauskaa liikunnallisilla leikeillä, pelaamalla, harjoittelemalla eri lajeja ja tutustumalla uusiin lajeihin.  


Safkasankarit

Safkasankarit kerhoissa kokataan ja leivotaan. Kerhossa tutustutaan uusiin ruokakulttuureihin ja opitaan itse tekemään herkkullisia annoksia. Kerholaisten on myös mahdollisuus perustaa oma pop up-kahvila. 


Puuhakerho

Puuhakerhossa tehdään yhdessä monia hauskoja juttuja. Kerhossa leikitään, askarrellaan ja pelataan. 


Kädentaitajat

Kädentaitajat kerhossa askarrellaan ja opitaan tekemään hienoja luomuksia itse tekemällä. Kerhossa lapset oppivat käyttämään myös kierrätysmateriaaleja ja tekemään vanhasta uutta. 


Kausi

Kerhot alkavat viikolla 37 ja kerhokausi on 13.9.2021-20.5.2022. Kerhot kokoontuvat viikottain, mutta eivät koululaisten loma-aikoina. 


Maksut

Lumijoen 4H-yhdistyksen jäsenille kerhomme ovat ilmaisia. Muilta perimme kerhomaksun 35 €/kerhovuosi/lapsi.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköisesti vasemmalla puolella olevasta "Ilmoittautumiset"- linkistä tai sähköpostiin lumijoki@4h.fi/ puhelimitse p. 040 7332443. Syksyn ilmoittautumiset ovat voimassa myös kevätkaudella. 

Aluehallintovirastot myöntävät vuosittain avustusta lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan ja se on merkittävä rahoitus päiväleirien ja 4H-kerhotoiminnan toteuttamisessa Lumijoella.