Kesätyöseteli yritykseen työllistymiseen

 

KESÄTYÖSETELIT NYT HAUSSA

 

Lumijoen kunta tukee yrityksiä nuorten kesätyöllistämisessä kesäkaudella 2018. Tuella työllistetään ensisijaisesti lumijokisia 15-17 -vuotiaita nuoria. Tuki on 231,61 € (2 viikkoa). Tuki on sama kuin vastaava kunnan kesätyöpalkka kahdelta viikolta. Nuorelle käteen jäävä nettopalkka on oltava vähintään 360 €.

Ohjeet nuorelle

Kesätyöseteli on henkilökohtainen. Voit hakea kesätyösetelillä töitä pienestä tai keskisuuresta yrityksestä, järjestöstä, seurasta tai yhdistyksestä Oulun seudulta. Työ tehdään kesäkaudella (kesä-elokuu).Tuki myönnetään vain kerran samalle henkilölle. Tukipäätöksiä tehdään hakemusten saapumisjärjestyksessä.

 

Ohjeet työnantajalle

Kesätyösetelin arvo on 231,61€ (2 viikkoa). Nuorelle käteen jäävä nettopalkka on oltava vähintään 360€. Työaika on enintään 6 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa. Nuoren työsuhteeseen sovelletaan työnantajan noudattamaa työehtosopimusta. Nuorelle maksettavan palkan tulee olla vähintään 6 € tunti. Työn päätyttyä työnantaja toimittaa tuntiseurantalomakkeen ja palkkakuitin Lumijoen vapaa-aika toimeen tai sähköpostitse salla.mertala@lumijoki.fi tai 4H-yhdistykselle, Poutalantie 1, 91980 Lumijoki lumijoki@4h.fi. Tämän jälkeen kesätyönantajalle tilitetään myönnetty tuen määrä kahden viikon kuluessa.

 

Kesätyösetelihakemus toimitetaan täytettynä 27.4.2018 klo 16 mennessä os. Salla Mertala, Toripolku 3,  91980 Lumijoki tai 4H-yhdistys, Heidi Honkimaa, Poutalantie 1, 91980 Lumijoki. Hakemuksen voi toimittaa myös kirjastolla olevaan kesätyöhakemus-laatikkoon.

Lomake kesätyösetelin hakemista varten

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.